Over mij

Zelf ben ik weer in verbinding met mijn Spark* gekomen, door het eerst helemaal kwijt te raken.

Als kind was ik een blij ei, altijd in voor avontuur en in verbinding met alles, iedereen en het leven. Door mijn ervaringen, wat er voortkwam uit mijn familiesystemen, persoonlijk onbewuste, collectief onbewuste, raakte die pure kern verstopt, steeds meer naar de achtergrond, bijna niet meer voelbaar voor mezelf.

Mijn leven verliep (ondanks dat er ook veel leuke en fijne dingen in mijn leven waren en zijn) steeds moeizamer. Ik ontwikkelde een chronische ziekte en bleef maar doorzetten ergens vaag voelende ‘dat dit het toch niet kon zijn’, totdat de maat vol was…

Nee, het moest anders ik moest ‘eraan’. Door dieper in te zoomen op mijn ziekte en het anders te bekijken ‘Wat doe ik waardoor het zich manifesteert?’ En te kijken welke onbewuste invloeden nog meer een rol speelden, ontdekte ik wat ik deed op alle lagen:

Het onderdrukken van mijn Spark* en pushen naar wat ik dacht hoe het leven moest zijn.

Door me te richten op mijn Spark* kwam uit diepe dieptes in mijn onderbewuste van alles naar boven. Oude vergeten herinneringen, onjuiste ‘waarheden’, patronen uit mijn familiesystemen en bijvoorbeeld percepties over ‘Hoe het hoort te zijn’, gevoel en intuïtie wat achterhaald is en niet waar. 

Dingen die ik met mijn dagelijkse bewustzijn nooit had kunnen bedenken en toch impact hadden op mijn leven, die daarna veranderden. Dat is het zo waard! 

Ik voel mijn Spark* elke dag, wat voelt als: Heerlijkheid, warmte, passie, evenwichtigheid, een oervertrouwen en vastberadenheid. Ben ik het kwijt, dan weet ik mijn emoties, gedachten en de belemmering te reguleren om me weer opnieuw te verbinden.

Het leven geeft je naast de meest prachtige ervaringen ook uitdagingen, zwaartes, moeilijke keuzes, heftig nieuws, onbekende wegen moeten bewandelen, enzovoort. Dat gaat een stuk prettiger en meer uitgebalanceerd met mijn Spark* en voel-weet ik dat het goedkomt, al kan mijn hoofd wat anders zeggen. Ik weet dat ik op mijn innerlijke vonk kan vertrouwen.

Na de Havo heb ik de opleiding tot vormgever gedaan en later op mijn 28ste mij om laten scholen tot Psychodynamisch therapeut in een 4-jarige Post-HBO opleiding aan de Academie voor Psychodynamica. Daarnaast heb ik bijscholing gevolgd in Psycho Sociale Basis Kennis, Realiteit Creatie en zelfstudie in kwantumfysica i.r.t. de psyche. Inspiratiebronnen zijn daarin Dr. Joe Dispenza, Bruce Lipton, Gregg Braden, Deepak Chopra.

Mijn missie

Mijn droom en misie is om een positieve impact te hebben op het leven van mensen door ze te helpen hun volledige potentieel te bereiken en een leven te leiden dat hen vervult en gelukkig maakt. Ik geloof dat iedereen de kracht heeft om zijn of haar dromen waar te maken en een leven te leiden dat in lijn is met hun diepste waarden en verlangens, ook al biedt het leven ons uitdagingen.

Met Spark* Life Training & Coaching streef ik ernaar om mensen te begeleiden bij het ontdekken van hun ware passies, het leren vertrouwen op hun innerlijke vonk en kompas, het overwinnen van belemmerende overtuigingen en het ontwikkelen van de nodige vaardigheden en body-mindset om hun doelen te bereiken. Daar waarin ze voelen dat er, met name gevoelsmatig, meer in ze zit dan eruit komt. Ik ben vastbesloten om mijn cliënten te helpen groeien op zowel persoonlijk als professioneel vlak, en hen te ondersteunen bij elke stap van hun reis.

Ik geloof in de kracht van zelfliefde, zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en bezieling. Ik wil mensen inspireren om zichzelf te omarmen, hun eigenwaarde te erkennen en te geloven in hun eigen kunnen. Door middel van coaching, begeleiding, online training en therapeutische technieken in dienst van empowerment, wil ik mijn cliënten in staat stellen om het leven te leiden waar ze van dromen en leren hun eigen innerlijke kompas te volgen en vertrouwen.

Met Spark* Life Training & Coaching wil ik een veilige en ondersteunende omgeving creëren waarin mensen zich vrij voelen om te groeien, te leren en te bloeien en stralen. Ik ben gepassioneerd over het begeleiden en ondersteunen van anderen, en ik wil een bron van inspiratie en motivatie zijn voor iedereen die op zoek is naar positieve en diepgaande verandering in hun leven.

Liesbeth van der Vliet

Liesbeth@spark-life.nl

0651620779

Liesbeth van der Vliet training en coaching Spark-Life