Vibes* – jouw eigenwijsheid e-book

Jouw eigenwijsheid

De wereld van energie

waar de kracht van gevoel, wijsheid en wetenschap samenkomen

Stel jij jezelf ook wel eens (of vaker dan eens 😉) de vraag:

Hoe kan ik veel meer energie, plezier, vreugde, vrijheid, rust en liefde voelen en ervaren in alles wat ik doe, als vanzelfsprekendheid en normale basis?

Merk je dat ongeacht wat je buiten je ziet gebeuren, nu nog niet het idee hebt hoe het gevoel en de wijsheid van jouw Spark* jouw krachtbron kan zijn? Dat vitaliteit en levenslust nog niet altijd vanzelfsprekend aanwezig zijn en je het gevoel hebt ver buiten jezelf te moeten reiken om ermee in contact te komen?

De innerlijke roep om dat wat er in je zit tot volledige expressie te laten komen, jouw eigenwijsheid vertrouwen en je eindelijk die passie en dat vuur in jezelf kunt ervaren en mooier nog, kunt omzetten in iets wat je kunt delen met de wereld…

Ontdek hoe de kracht van gevoel jouw leven kan veranderen. Hoe je in contact komt met jouw vonk, jouw Spark*. En hoe je zo meer regie kunt krijgen over je leven door op een andere manier te kijken, door de bril van vibes, energie. Hoe energie de verbindende factor is in de tastbare en niet tastbare wereld en hoe dit door de wetenschap bevestigd wordt. Dat gevoelens niets met vaag- of zweverigheid te maken hebben, maar juist uitleg, richting en regie geven, jouw vonk zichtbaar maken in een wereld die in de kern uit juist alleen dat ene bestaat….Energie!