Spark*Coaching sessies

Bij Spark*-Life geloof ik in het ontbranden van de vonk binnenin jou – jouw passie, potentieel en doelen. Ik ben hier om je te begeleiden op jouw reis naar persoonlijke groei, professionele ontwikkeling en een vervuld leven. Dat kan met persoonlijke coaching tijdens de Spark*Coaching sessies.

Liesbeth van der Vliet Spark coaching persoonlijke coaching

Met mijn ervaring als psychodynamisch coach en therapeut sta ik klaar om je te ondersteunen bij het identificeren van je doelen, het overwinnen van obstakels en daardoor het volledig beschikbaar maken van jouw innerlijke drive om jouw visie te realiseren. Of je nu op zoek bent naar loopbaanbegeleiding, leiderschapsontwikkeling, stressmanagement of persoonlijke groei, ik bied maatwerk in persoonlijke coaching die afgestemd is op jouw unieke behoeften.

Wat maakt een Spark*Coaching sessie uniek? 

Mijn benadering is holistisch en op maat gemaakt. Ik erken dat elk individu uniek is, daarom gebruik ik een combinatie van bewezen methoden, waaronder NLP, systemisch werk, invloeden uit psychodynamische therapie, oplossingsgerichte benaderingen en interventies, positieve psychologie en een dosis humor op zijn tijd. Jezelf ontwikkelen mag vooral ook leuk zijn! Dit om zodoende jouw specifieke behoeften zichtbaar te maken en hoe je dit kan inzetten in jouw leven, op welk gebied dan ook.

Liesbeth van der vliet - Spark coaching persoonlijke coaching

Klaar om te beginnen met het ontsteken van jouw innerlijke vuur? 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis (telefonisch) consult en ontdek hoe ik jou kan helpen je doelen te bereiken en je leven te transformeren. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken, een positieve verandering te creëren en je te helpen schitteren!

Een Spark*coaching sessie: €150,- excl btw per uur.

De sessies vinden op locatie plaats in Leusden. 

Wil je op jouw werkplek gecoacht worden, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden: Liesbeth@spark-life.nl

 

Lees ook over het complete You Spark* persoonlijk ontwikkeltraject, klik hier.

‘Liesbeth is in staat om zichzelf continu op te laden om toch haar doel te bereiken, zo ook die van anderen. Ze is een dame met veel veerkracht. Dit doet ze door zichzelf altijd het doel voor te houden en niet te vergeten hoe belangrijk het behalen van het doel voor haar is. Daarnaast neemt ze ook ruimte voor zelfreflectie. Oneindig doorzetten doet ze niet. Ze zet dan haar vindingrijkheid in om haar werkwijze aan te passen. De kwaliteit van haar prestaties blijven daarin voorop staan, wat ze inzet in haar coaching’ – Coby