You Spark* traject

Passie is de motor die ons leven voedt en ons drijft naar vervulling en succes. Maar soms kunnen de eisen van het dagelijks leven, de sleur van routines en de uitdagingen die we tegenkomen, die vurige passie verdoezelen, waardoor we ons afvragen waar ons enthousiasme is gebleven.

In iedereen is een kern aanwezig, de Spark*.

Vol levenskracht, intelligentie, creativiteit en drive.

Dit is wie je echt bent.

Daaromheen zit een laag met informatie, waarover je mag puzzelen, leren, ontdekken of het waarheid is of niet en ontdoen van wat je niet (meer) past.

Zowel de Spark* als de laag met informatie vormen de perceptie van de realiteit zoals jij hem ziet, voelt, proeft, ruikt en ervaart.

Hier ligt het spel van invloed op en creatie van jouw leven, 

het vrijmaken van jouw Spark*,

Zodat je maximale invloed hebt op jouw leven, 

wat erin gebeurt en hoe je ermee omgaat.

Er komt een bron van energie beschikbaar in jou.

Gelukkig ben je hier. Bij Spark-Life begrijp ik de kracht van passie en het belang van het herontdekken ervan. Het You Spark* coachtraject is ontworpen om je te begeleiden op een reis van zelfontdekking en herverbinding met datgene wat je hart doet zingen.

Of je nu vastzit in een carrière die je niet vervult, worstelt met het vinden van balans tussen werk en privéleven, of gewoon het gevoel hebt dat je vastzit in een staat van ‘gewoon doorgaan’, ik sta klaar om je te helpen.

Jouw Spark* is jouw kompas

Is het jouw verlangen om full in charge te komen van:

 • De regulatie van jouw gedachten en emoties?
 • Goed voor jezelf zorgen en jezelf geven wat je echt nodig hebt en daar trouw aan te blijven?
 • Het spel tussen leiden en loslaten?
 • Gezonde balans tussen creatie en nurturing versus daadkracht en beweging?
 • Weten en zijn wie je bent en je leven daarop te baseren?
 • Elke dag in verbinding te zijn met jouw Spark* en de levenskracht die hieruit ontstaat en als het anders loopt je er zelf weer verbinding mee kunt maken?

Door jouw Spark* weer te ontdekken en de laag met onjuiste informatie aan te gaan, ontstaan er nieuwe mogelijkheden:

Je voelt jouw passie en drive door je heen stromen, soms rustig op de achtergrond dan weer volop in wat je aan het doen bent, van top tot teen, zonder leeg te lopen.

Je merkt wanneer het tijd is om rust te nemen en op te laden, zodat jouw cup altijd genoeg gevuld is om ook te kunnen delen.

Je maakt verbinding met andere mensen, projecten en situaties vanuit jouw Spark*, wat enorm veel voldoening en harmonie geeft, bovendien merk je dat er steeds meer ruimte ontstaat voor groei en ontwikkeling niet alleen voor jou maar alles in jouw omgeving.

Je krijgt volledig eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid over jouw bewustzijn en baseert daar jouw keuzes op, inplaats van nog langer onbewust met de stroom van oude interne en externe systemen mee te gaan die niet meer voor je werken.

Mijn benadering is holistisch en persoonlijk. Ik geloof niet in one-size-fits-all-oplossingen als het om een 1-op-1 traject gaat. In plaats daarvan werk ik samen met jou om je unieke passies, talenten en doelen te verkennen en te cultiveren. Door middel van diepgaande gesprekken, reflectieve oefeningen, een beetje huiswerk en praktische strategieën, zullen we samen een pad naar vervulling en succes uitstippelen.

coachtraject You Spark, spark-life.nl, Liesbeth van der Vliet

Of je nu je carrièrepad opnieuw wilt definiëren, creatieve passies wilt nastreven, persoonlijke relaties wilt versterken of gewoon een algehele boost van enthousiasme en energie nodig hebt, dit coachtraject is jouw springplank naar een leven dat in vuur en vlam staat.

Laat me je helpen de vonk weer aan te wakkeren. Neem vandaag nog contact op met Spark-Life Training en Coaching en begin aan de reis naar een leven vol passie en vervulling.

‘Liesbeth staat altijd open voor anderen, om te helpen, voor een praatje, een aanmoediging of attentie. Het is fijn dat alles bij haar bespreekbaar is. Ze luistert aandachtig en rustig en stelt de juiste vragen. Ze is aan de hand van de antwoorden goed in het analyseren van de situatie en omstandigheden van diegene. Vervolgens kan ze de behoeftes van anderen goed inschatten. Liesbeth weet ook altijd iets, bijvoorbeeld advies, mee te geven waar ik of anderen wat aan hebben. Ze kan alles heel mooi verwoorden!’ – Willem

Praktische informatie

 • 8 Persoonlijke 1-op-1 sessies, van 1,5 – 2 uur. Alle tijd en aandacht voor jou. 
 • Vanuit mijn psychodynamisch therapeutische achtergrond kunnen we de diepte in jouw bewustzijn aanspreken en het opsporen van onbewuste belemmeringen en deze opheffen.
 • Je leert hoe jouw bewustzijn voor jou gaat werken, in plaats van andersom.
 • Ondersteuning via een online training, waarin je tools meekrijgt die je ook na het traject levenslang in kunt zetten en gebruiken om jezelf up-to-date te houden.
 • Gedurende het traject tussen de sessies door, mag je altijd mailen met tussentijdse vragen die echt niet tot de volgende sessie kunnen wachten.

Het hele traject € 2.299,-  incl. btw

Betalen in termijnen is mogelijk

FAQ

Kan ik dit traject ook op zakelijke basis volgen?

Zit ik er meteen aanvast?

 • Na de kennismaking hebben jij en ik de kans om op dezelfde dag nog te annuleren, dan bereken ik alleen het tarief van een losse sessie in uurtarief.

Zit er een tijdslimiet aan het traject?

 • De sessies binnen het traject (8 in totaal) moeten binnen een jaar na het eerste gesprek plaatsvinden. Ben je eerder klaar dan een jaar, dan is er altijd ruimte om nog extra sessies bij te boeken als dat nodig is.

Als er tussentijds een heftig life-event is (zwangerschap, langdurige ziekte, overlijden, verhuizing, etc.) komen de sessies dan te vervallen als ik ze niet binnen een jaar benut?

 • In geval van een life-event hebben we gewoon contact en maken we passende afspraken in overeenstemming met de algemene voorwaarden en binnen alle redelijkheid.

Wat maakt dit traject anders dan andere trajecten?

 • We maken een combinatie van training en coaching. Je wordt getraind in hoe je met jouw mind- en bodyset met het veld kunt samenwerken. Je leert hoe kwantummechanica werkt in relatie tot je bewustzijn, zodat je regie en macht over jezelf (weer terug)krijgt. Je wordt gecoacht en begeleid op jouw persoonlijke filters, de onjuiste informatie in jouw onderbewuste die specifiek op jou van toepassing zijn. Zodat we heel precies aan het werk gaan om echt het beste uit jezelf te halen.

‘Liesbeth heeft altijd oog voor haar medemens, zonder zichzelf hierin te verliezen. Ze is begrip- en respectvol en niet veroordelend. Ik zie ook dat ze niet bang is haar eigen gevoel te delen (soms met een vleugje humor 😉). Hierdoor creëert ze openingen en vertrouwen. Ook valt het me altijd op dat juist hierdoor mensen graag met haar samenwerken. Ze moedigt mensen aan om door te zetten en te zoeken naar hoe iets wel kan.’ – Jan

Vraag jouw gratis online Spark*sessie aan

Neem contact met mij op voor een gratis online Spark*sessie. Daarin bespreken we waar je nu staat, wat je nodig hebt en kan ik je de nodige tips geven. Je hoeft dan nog niet meteen te besluiten deel te nemen, tenzij je staat te popelen om te beginnen natuurlijk.

Mail me op Liesbeth@spark-life.nl

Of bel of app me op 0651620779 

Bij deelname aan dit traject ga je akkoord met de algemene voorwaarden You Spark* traject, klik hier.

Voor de privacyverklaring, klik hier.

‘Liesbeth geeft geweldig advies, heel simpel en helder en zonder dat ze iemand haar eigen mening opdringt. Ze heeft vaak van die simpele tips waarvan je denkt, ah ja, logisch, dat ik dat niet zelf hebt bedacht. Ze kan alles heel mooi verwoorden! Liesbeth lijkt altijd rustig en ook blij. Er hangt een soort rustige, zonnige, vrolijke vibe om haar heen. Ze straalt uit: alles wordt goed. Met een positieve instelling en haar horizon gericht op mogelijkheden.’ – Anja